Skip to content

Vrachtwagen theorie dagcursus + CBR examen in 1 dag!

Toch geen online theorie? Kies dan voor onze ééndaagse vrachtwagen theorie cursus!

Lessen
0 +
Studenten
0 +
Geslaagd
0 %

5/5

5/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Bijna overal wel een cursus!

NuVrachtwagen.nl is trots om onze ééndaagse vrachtwagentheorie cursus aan te bieden in de grootste delen van Nederland. Onze cursus is ontworpen om zo toegankelijk mogelijk te zijn voor iedereen die zijn vrachtwagenrijbewijs wil halen. Met locaties verspreid over het hele land, van de Randstad tot aan de meer landelijke gebieden, zorgen we ervoor dat je altijd een cursuslocatie in de buurt kunt vinden. Onze faciliteiten zijn uitgerust met alles wat nodig is om een comfortabele en effectieve leeromgeving te creëren.

Hoogste slagingspercentage in Nederland!

Amsterdam

Leeuwarden

Groningen

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda

Kijk mee hoe een cursusdag gaat en hoe de cursisten dit hebben ervaren

Ben je benieuwd hoe onze ééndaagse vrachtwagentheorie cursus eruitziet? Op onze website, NuVrachtwagen.nl, vind je een uitgebreide video die een cursusdag in beeld brengt. Je krijgt een kort blink in de onze cursus. Daarnaast delen deelnemers hun ervaringen en vertellen ze hoe onze cursus hen heeft geholpen om hun theorie-examen met succes af te leggen. Dus wil jij ook in één dag kunnen slagen? Meld je dan nu gelijk aan.

Een cursusdag in Leeuwarden

Ontdek onze ééndaagse vrachtwagentheorie cursus met deze exclusieve video van een cursusdag in Leeuwarden. Krijg een realistisch beeld van wat je kunt verwachten. Kijk wat onze cursisten aangeven. En zie natuurlijk hoe onze cursisten aan het einde van de dag hun vrachtwagen theorie behalen!

Een aantal van onze geslaagden. Ben jij de volgende?

Ook met Theorieboeken of zonder te leren

Onze ééndaagse vrachtwagentheorie cursus is flexibel ontworpen om aan de behoeften van elke leerling te voldoen. Of je nu de voorkeur geeft aan zelfstudie met theorieboeken of liever leert in een meer praktijkgerichte omgeving, wij bieden beide opties. Je kunt kiezen om de cursus te volgen met of zonder voorafgaande voorbereiding. Onze deskundige instructeurs zijn er om je te begeleiden en te zorgen dat je vol vertrouwen en goed voorbereid het theorie-examen ingaat.

Vrachtwagen theorie boeken

Wat vinden klanten van ons?

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger

Amsterdam

Leeuwarden

Groningen

Eindhoven

Zwolle

Den Haag

Utrecht

Goes

Enschede

Maastricht

Breda