Skip to content

Alles wat je moet weten over het Vrachtwagen Theorie Examen

Op deze pagina kun je meer informatie vinden, die jij moet weten voor je vrachtwagen theorie examen.

5/5

5/5

5/5

5/5

5/5

5/5

Inleiding tot het Vrachtwagen Theorie Examen

Vanaf 17 jaar kun je beginnen met het voorbereiden op je vrachtwagen theorie-examen. Hoewel je al op je 17e het theorie-examen mag doen, is het belangrijk te onthouden dat je het vrachtautorijbewijs C zonder code 95 pas kunt aanvragen als je 21 jaar bent. Voor meer informatie over welke theorie-examens je moet doen, kun je hiernaast klikken

Vrachtwagen theorie examen

Examen Details

Het vrachtwagen theorie-examen duurt in totaal 80 minuten en bestaat uit 65 vragen. Om te slagen, moet je minimaal 52 vragen correct beantwoorden. De vragen variëren afhankelijk van de module die je krijgt.

Aanmelden en Kosten

Het vrachtwagen theorie-examen kost €42,60 en het behaalde theoriecertificaat is 2 jaar geldig. Je kunt je aanmelden voor het examen via MijnCBR.nl of, als je de ééndaagse cursus volgt, via NuVrachtwagen.nl, waarbij alles voor je geregeld wordt.

Vrachtwagen theorie examen

Voorbereiding op het Examen

Bij OnlineVrachtwagenTheorie.nl bieden we een online training aan om je optimaal voor te bereiden. Daarnaast kun je bij NuVrachtwagen.nl een ééndaagse cursus volgen, waarbij je in één dag zowel de cursus volgt als het examen aflegt. Voor degenen die de voorkeur geven aan fysieke studiematerialen, zijn er boeken beschikbaar via NuVrachtwagen.nl. Ons advies: zorg dat je uitgerust bent en bereid je goed voor met onze online theorie of neem deel aan onze cursus waarbij geen voorbereiding nodig is.

Gratis vrachtwagen examen oefenen

Conclusie

Het behalen van je vrachtwagen theorie-examen is een belangrijke stap op weg naar het vrachtwagenrijbewijs. Met de juiste voorbereiding en de beschikbare hulpmiddelen op OnlineVrachtwagenTheorie.nl en NuVrachtwagen.nl, ben je goed op weg om dit doel te bereiken. Succes met je voorbereiding en het examen!

Reviews

5/5

“ Had een dag cursus gedaan voor module 2 en wat denk je dik geslaagd waar van je der 13 fout mag hebben had ik er maar 5 en je krijgt les van leuke begleidsters die je gerust stellen en je steunen wat top dit ❤️❤️“

Damian Naliboff

5/5

Theorieboekjes op marktplaats gekocht en bestudeerd en afgelopen 2 weken hier de spoedcursus en 3 examens gedaan. Alles in 1x gehaald. Ze weten precies wat je moet weten voor je examen, hebben goeie ezelsbruggetjes en zijn heel doortastend en duidelijk in de uitleg. Complimenten!! En bedankt!!

Jeannot van Gool

5/5

“Ontzettend fijne cursussen gehad! Goede uitleg en zonder te leren alle 3 de examens gehaald! Wat een aanrader! Erg goede begeleiding vanaf het moment dat je binnenkomt..”

Eveline

5/5
Was een super duidelijke les met veel enthousiastme. Alles was duidelijk uitgelegd en kwam goed van pas op het examen. Heb les gekregen van kishan
 

Brit Zegger